[نمازهاى اين ماه‏]
نمازهايى كه در شبهاى اين ماه وارد شده است را نبايد بطور كلى ترك نمود بلكه نمازهاى آسان آن را كه وقت زيادى نمى‏گيرد و انسان را از تحصيل علم و ساير اعمال باز نمى‏دارد بايد خواند. و سالك به همين منوال عمل كند تا ايام بيض. و در شبهاى «ايام بيض» باندازه نشاط و حال خود نمازها را زياد كند.
در شبهاى ايام بيض نمازى را كه در آن سوره «يس»، «تبارك» و«قل هو اللّه احد»خوانده مى‏شود بخواند. اين نماز در اقبال از «احمد بن ابى العينا» از امام صادق عليه السّلام روايت شده و فضيلت زيادى نيز براى آن نقل شده است.
و بهتر است در دو شب اول ايام بيض بعضى از نمازهاى مختصرى را كه براى اين دو شب روايت شده است، خوانده و در شب پانزدهم نمازى را كه در اقبال از امام صادق عليه السّلام روايت شده است بخواند. امام
ترجمه‏المراقبات ص : 142
صادق عليه السّلام فرمود: «در شب نيمه رجب، دوازده ركعت نماز مى‏خوانى در هر ركعت حمد و سوره‏اى خوانده و موقعى كه از نماز فارغ شدى سوره «حمد»، «معوذتين»، «اخلاص» و «آية الكرسى» را هر كدام چهار بار مى‏خوانى و بعد از آن چهار بار مى‏گويى:«سبحان اللّه و الحمد للّه و لا اله الا اللّه و اللّه اكبر»
سپس مى‏گويى«اللّه اللّه ربّي و لا اشرك به شيئا ما شاء اللّه و لا قوّة إلا باللّه العليّ العظيم».
اگر توفيقى بود در شب سيزده و چهارده ماه نيز به عبادات هميشگى خود اضافه كرده و همانگونه كه درباره احياى شب اول گفتيم، بخاطر مراقبت اين شب را تا صبح به عبادت بپردازد و سه روز «ايام بيض» را روزه بگيرد.