ره‏آورد ساده‏زيستى‏
بى‏آلايشى مديران، آنان را در دستيابى سريع‏تر به اهداف قانونى خود موفّق مى‏گرداند. در زير بعضى از ره‏آوردهاى مهمّ ساده‏زيستى و بى آلايشى را از سخنان بزرگان مى‏خوانيم:

1- شجاعت و پايدارى‏
امام خمينى قدس سره مى‏فرمايد:
اگر بخواهيد بى خوف و هراس در مقابل باطل بايستيد و از حقّ دفاع كنيد و ابرقدرتان و سلاح‏هاى پيشرفته آنان و شياطين و توطئه‏هاى آن‏ها در روح شما اثر نگذارد و شما را از ميدان به در نكند، خود را به ساده زيستن عادت دهيد ... مردان بزرگ كه خدمت‏هاى بزرگ براى ملّت‏هاى خود كرده‏اند، اكثر ساده‏زيست و بى‏علاقه به زخارف دنيا بوده‏اند. «1»

2- آزادگى‏
مرحوم مدرّس، ساده‏زيستى را عامل آزادگى انسان دانسته، مى‏فرمايد:
اگر من نسبت به بسيارى از اسرار، آزادانه اظهار عقيده مى‏كنم و هر حرف حقّى را بى‏پرده مى‏زنم، براى آن است كه چيزى ندارم و از كسى هم نمى‏خواهم! اگر شما هم بار خود را سبك كنيد و توقّع را كم نماييد، آزاد مى‏شويد ... بايد جان انسان از هرگونه قيد و بندى آزاد باشد تا مراتب انسانيت و آزادگى خويش را حفظ نمايد. «2»

3- محبوبيت اجتماعى‏
مقام معظم رهبرى حضرت آيةالله العظمى خامنه‏اى مد ظله مى‏فرمايد:
لذّت‏ها، بهره‏مندى‏ها و منافع مادّى را تحقير كنيد و آن‏ها را كوچك شماريد، ما باتقوا، ورع و بى‏اعتنايى به دنيا در چشم مردم محبوب شديم و با حفظ اينها است كه مى‏توان محبوب دل‏ها باقى ماند. «1»

4- به زانو درآوردن استعمار
استاد شهيد مطهرى قدس سره مى‏فرمايد:جهش‏ها و جنبش‏ها و مبارزات سرسختانه و پيگير به‏وسيله افرادى صورت گرفته كه عملًا پاى‏بندى‏هاى كمترى داشته‏اند؛ يعنى به نوعى «زاهد» بوده‏اند. گاندى با روش زاهدانه خويش، امپراتورى انگلستان را به زانو درآورد؛ يعقوب ليث صفار به قول خودش نان و پياز را رها نكرد كه توانست خليفه را به وحشت اندازد. «2»